Ελλάδα

Ανατροπή φορτηγού στην Πέτρου Ράλλη – Ο οδηγός εξαφανίστηκε τρέχοντας

Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.07.2024) στην Πέτρου Ράλλη όταν ανατράπηκε φορτηγό με τον οδηγό να εξαφανίζεται τρέχοντας. 

Όλα έγιναν γύρω στις 4.30 το πρωί στην έξοδο της λεωφόρου Κηφισού προς την οδό Πέτρου Ράλλη με την κυκλοφορία να διακόπτεται στο σημείο εκείνο εξαιτίας της ανατροπής του φορτηγού. 

Το περίεργο είναι ότι μετά το τροχαίο ο οδηγός έγινε στην κυριολεξία… καπνός με την αστυνομία να τον αναζητά. 

«Λόγω πρόσκρουσης-ανατροπής φορτηγού διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Κηφισού για Π. Ράλλη στην περιοχή του Ρέντη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Λίγο μετά τις 8 το πρωί το φορτηγό απομακρύνθηκε με φορτηγό κι έτσι άνοιξε η έξοδος για Πέτρου Ράλλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες παραμένουν σε θέση μάχης ενισχύοντας τα μπλόκα σε τελωνεία και εθνικές οδούς – Ο χάρτης των κινητοποιήσεων
Κλειστή παραμένει η Εθνικής Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης, του Μπράλου, των Μικροθήβων, της Νίκαιας και των Μαλγάρων - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις αγρότες από Θεσπρωτία και Ιωάννινα
Τρακτέρ
Βροχές και χιόνια φέρνουν απανωτές κακοκαιρίες τις μέρες των Χριστουγέννων
«Η ημέρα μας θα ξεκινάει με αρκετό κρύο, η ηλιακή ακτινοβολία κοντά στο μεσημέρι θα ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 16° με 18° βαθμούς κελσίου» σημειώνει για αυτή την εβδομάδα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Βροχή στην Αθήνα