Ελλάδα

Ανατροπή νταλίκας στην Κορίνθου – Πατρών, τραυματίστηκε ο οδηγός

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο χτύπησε τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε σε χωράφι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στο 97ο χιλιόμετρο Κορίνθου – Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, όταν νταλίκα έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, τις οποίες κατέστρεψε, και στη συνέχεια βγήκε εκτός οδοστρώματος, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι όπου ανετράπη.

Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στην καμπίνα, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (ΠΑΘΕ) Κορινθίας, οχήματα της Ολυμπίας Οδού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Στα ίχνη των δραστών η Αντιτρομοκρατική
Oι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό (DNA) που ενδέχεται να εντοπιστούν σε υπόλειμμα μονωτικής ταινίας
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
36