Ελλάδα

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι – Θα οριστεί νέα ημερομηνία τις επόμενες μέρες

Νέα παραγγελία θα σταλθεί από την αστυνομία στην οποία θα αναφέρονται οι εξετάσεις που επιθυμεί η οικογένεια Ρούτσι να γίνουν στη σορό, ενώ καλείται να ορίσει και δικό της τεχνικό σύμβουλο

Αναβολή έδωσε η αστυνομία στην εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι μετά τη νέα παραγγελία, με σκοπό να παραστεί τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Έπειτα από 23 μέρες απεργία πείνας, το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, πατέρα του 22χρονου Ντένις ο οποίος ήταν ανάμεσα στα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, για εκταφή του γιου του προκειμένου να υποβληθεί η σορός σε ταυτοποίηση DNA και τοξικολογικές εξετάσεις έγινε δεκτό.

Νέα παραγγελία θα σταλθεί από την αστυνομία στην οποία θα αναφέρονται οι εξετάσεις που επιθυμεί η οικογένεια Ρούτσι να γίνουν στη σορό, ενώ καλείται να ορίσει και δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, στην εκταφή θα παρίσταται η αστυνομία, εκπρόσωπος τη διεύθυνσης  εγκληματολογικών ερευνών, κρατικό ιατροδικαστής που θα οριστεί και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Η ημερομηνία της εκ νέου εκταφής αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες μέρες.

Τέλος η απεργία πείνας

Επί 23 ημέρες ο Πάνος Ρούτσι βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος κάνοντας απεργία πείνας προκειμένου να γίνουν δεκτά τα αιτήματά του.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μου αυτές τις μέρες, 23 μέρες, με τη συμπαράσταση, με αυτή την αγάπη που μου δώσανε και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, μαζί πάντα. Ευχαριστώ τον Δημήτρη, τον Βασίλη, τη Λίνα, τον κόσμο που είναι κάθε βράδυ εδώ. Είναι ένας κοινός αγώνας και συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Ευχαριστώ πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένος χτες βράδυ (07.10.2025) που έλαβε την επίσημη απόφαση της εισαγγελίας.

Ακολούθως, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον φρόντισαν, απηύθυνε κάλεσμα σε συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα, για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τη «μεγάλη νίκη» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς μου που με πρόσεχαν και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα για αύριο, για όλο τον κόσμο που με υποστήριξε, στις 18:30 εδώ, να μπορούμε να χαρούμε έστω και λίγο για τη μεγάλη νίκη που αποκτήσαμε όλοι μαζί. Η απεργία πείνας σταματάει σήμερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10