Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Ανεβαίνει η θερμοκρασία…

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μειον 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 (μηδέν) έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς κελσιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε