Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τετάρτη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τετάρτη

Η εξασθένηση των ανεμών και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά  του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Ο καιρός στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά. στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε