Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε 28χρονο που πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν άνδρα 28 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια. Ο νεαρός πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα και έγινε αντιληπτός από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στα Άνω Λιόσια εντόπισαν τον 28ρονο να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα που – όπως αποδείχτηκε – κατείχε νόμιμα και την παρέδωσε.

Ο νεαρός συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν: Δέκα κυνηγετικά φυσίγγια, πιστόλι κρότου, 9 φυσίγγια κρότου, 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 36 κάλυκες όπλου κρότου.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
Ο Τάσος Χατζαντώνης, που υπηρέτησε με αφοσίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζει ότι δεν αναγνωρίστηκε η προβλεπόμενη προϋπηρεσία του στο Πολεμικό Ναυτικό, με αποτέλεσμα σημαντική μείωση της σύνταξής του 
Τάσος Χατζαντώνης
Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική οδό Ναυπακτίας - Ιτέας με 2 τραυματίες: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες
Τραυματίστηκαν δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας για την παροχή ιατρικής φροντίδας
Τροχαίο στη Ναύπακτο