Ελλάδα

‘Ανοίγει” το καλοκαίρι εκπτωτικό ”χωριό” στα Σπάτα

Η ύφεση και η ''αθάνατη'' ελληνική γραφειοκρατία,ευτυχώς απλά ανέβαλαν κατά 18 μήνες και δεν ακύρωσαν επένδυση ''μαμούθ'' πολυεθνικής εταιρείας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η βρετανική McArthurGlen επένδυσε 80 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία ενός τεράστιου outlet που θα εκτείνεται σε 20.550 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα στα Σπάτα κοντά στο εμπορικό κέντρο της Reds και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και θα ανοίξει τις πύλες του το δεύτερο τρίμηνο του 2011.
 
Στο “χωριό” εκτιμάται ότι θα απασχολούνται περίπου 1.000 εργαζόμενοι,θα λειτουργούν 125 καταστήματα , θα υπάρχουν εστιατόρια και καφετέριες και θα μπορούν να φιλοξενηθούν 2.000 αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα ετήσια έσοδα υπολογίζεται να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια Ευρώ.
 
Στο σχέδιο αυτό θα συμμετέχει και η Bluehouse Capital, επενδυτική εταιρεία με αντικείμενο την ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων και έργων υποδομής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 
Στο εκπτωτικό ”χωριό” οι μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εμπορικές φίρμες θα διαθέτουν τα προϊόντα τους με σημαντικές εκπτώσεις .
 
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα εκπτωτικά “χωριά” αποτελούν το νούμερο ένα προορισμό για τα χαμηλά εισοδήματα και παρά την ύφεση, η επισκεψιμότητα τους διαρκώς αυξάνεται.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από το σημείο της επίθεσης του σκυλιού στον άνδρα στα Βριλήσσια - «Τα ρούχα του είχαν σκιστεί και είχε δαγκωματιές»
«Η ιδιοκτήτρια του μεγάλου σκυλιού έτρεξε αμέσως προς το σκυλί της για να το απομακρύνει» αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα, ανέφερε μάρτυρας
Η στιγμή που το λυκόσκυλο απομακρύνεται από το σημείο
Συντετριμμένοι Άντζελα Γκερέκου, Ανδρέας Γεωργίου και Νίκη Παλληκαράκη στην κηδεία της Μάρως Κοντού - «Έφυγε γαλήνια και γεμάτη ζωή»
«Η Μάρω έφτιαξε τη ζωή της όπως ήθελε και έφυγε επίσης όπως και εκείνη ήθελε. Έφυγε γαλήνια, γεμάτη ζωή από γενναιοδωρία, αγάπη, καλοσύνη για όλους και αξιοπρεπής όπως ήταν πάντα», είπε συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου