Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ανοιξιάτικες βόλτες με UberΤaxi

Ανοιξιάτικες βόλτες με UberΤaxi

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, και έναν τσουχτερό χειμώνα, η άνοιξη έχει επιτέλους μπει για τα καλά, και η θερμοκρασία μας επιτρέπει να κάνουμε όλες τις ανοιξιάτικες βόλτες που τόσο καιρό ονειρευόμασταν. Η ώρα να ξεχυθούμε στους δρόμους και να πιούμε αυτόν τον πολυπόθητο καφέ κάτω από τον ήλιο ή το χαλαρό ποτό σε ένα σοκάκι της πόλης, είναι επισήμως εδώ! Με προσοχή, βέβαια, αλλά είναι εδώ. Ή μάλλον, θα ήταν εδώ… εάν οι τιμές της βενζίνης δεν είχαν φτάσει τελευταία σε πρωτόγνωρα ύψη που μας παρακινούν ή και αναγκάζουν να πάμε με τα πόδια μέχρι το κοντινότερο καφέ-μπαρ για να πούμε ότι την κάναμε επιτέλους την βόλτα μας!

Πάντως δεν είναι όλα τόσο δύσκολα, ακόμα κι έτσι. Γιατί… λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν εν αφθονία αλλά λύσεις υπάρχουν. Σε μια εποχή που κάθε άλλο παρά ενδείκνυται για σπατάλες, ευτυχώς υπάρχει η Uber, για να ευνοεί την μετακίνησή μας και να διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Η υπηρεσία της UberTaxi, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της πλατφόρμα, αποτελεί την τέλεια λύση για να ξεκινήσουμε να κάνουμε οικονομία πηγαίνοντας σε όλα τα μέρη της πόλης που έχουμε φανταστεί!  

Επιλέγοντας να μετακινηθείς προς τον προορισμό σου με UberTaxi γλιτώνεις χρόνο, και έχεις επιπλέον bonus ότι μπορείς να μετακινείσαι μαζί με την παρέα σου! Πώς; Με την παροχή “Προσθέστε στάση” που θα βρείτε μέσα στην εφαρμογή της Uber , η οποία προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν δύο επιπλέον στάσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως 3 λεπτά η κάθε μία κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. Με αυτόν τον τρόπο, η Uber προσφέρει την επιλογή να ξεκινήσεις μόνος σου τη διαδρομή σου και να πάρεις και τους φίλους από το δρόμο για να βγείτε όλοι μαζί. Η “πρόσθετη στάση” μπορεί να επιλεγεί είτε στην αρχή της διαδρομής, είτε κατά τη διάρκεια αυτής.

Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και τη βενζίνη, αλλά και τον χρόνο που θα σπαταλούσες για την εύρεση parking. Επίσης, μέσα από την εφαρμογή, μπορείς απευθείας να μοιραστείς και το κόστος με τους φίλους σου, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε επιπλέον υπολογισμούς, και να μη χρωστάει κανείς σε κανένα γιατί “θα τα βρείτε μετά”.

Επιλέγουμε, λοιπόν, UberTaxi για να μοιραστούμε τη διαδρομή μας και το κόστος της με τους συνεπιβάτες της επιλογής μας, χωρίς ενοχές και με την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει η Uber.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις