Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανοιχτά Σχολεία δήμου Αθηναίων: Συντονίζονται με την Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018

Ανοιχτά Σχολεία δήμου Αθηναίων: Συντονίζονται με την Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018

Δράσεις με πρωταγωνιστή το βιβλίο και καστ όλους εσάς! Δείτε τις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων με τα Ανοιχτά Σχολεία, ενόψει της ανακήρυξης της Αθήνας, Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018.

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για δράσεις με πρωταγωνιστή το βιβλίο, απευθύνει το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας, ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018, από την UNESCO.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr, έως τις 12 Ιουνίου 2017, τις προτάσεις τους, υποδεικνύοντας εκδηλώσεις και δράσεις που προωθούν το βιβλίο και την ανάγνωση στην Αθήνα. Οι συνεργασίες/συνέργειες μεταξύ ομάδων και φορέων είναι επιθυμητές.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων έχει ήδη εφαρμοσθεί με επιτυχία σε 25 σχολεία του δήμου Αθηναίων, όπου έχουν διεξαχθεί 170 διαφορετικές δράσεις με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 10.000 μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και πολιτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, σε επίπεδο γειτονιάς, που γίνονται στις εγκαταστάσεις των σχολικών συγκροτημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη διαδικτυακή φόρμα του Δήμου Αθηναίων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε