Ελλάδα

Anonymous Greece: Έριξαν την ιστοσελίδα της κυβέρνησης για τους νεκρούς στο Μάτι

Κυβερνοεπίθεση στη σελίδα της κυβέρνησης (government.gr) από την ομάδα Anonymous Greece. Το δικό τους μήνυμα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Οι Anonymous Greece έριξαν την ιστοσελίδα της κυβέρνησης το απόγευμα της Δευτέρας. Η ιστοσελίδα της κυβέρνησης (government.gr) φαινόταν προσωρινά εκτός λειτουργίας και εμφάνιζε το μήνυμα error.

Ήταν το βράδυ της Κυριακής που οι Anonymous Greece εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον άδικο χαμό των θυμάτων από τις φωτιές στο Μάτι Αττικής. Η ομάδα υποστήριζε ότι η ευθύνη βαραίνει το κράτος που έμεινε άπραγο την ώρα της καταστροφής και δεν ενημέρωσε τους πολίτες, αφήνοντάς τους να καούν ζωντανοί.

Οι Anonymous Greece κατέκριναν και τη στάση της εκκλησίας για την πρωτόγνωρη τραγωδία στο Μάτι Αττικής, κάνοντας λόγο για «πιόνια του κράτους».

Το μήνυμα των Anonymous Greece στο Facebook

Πρώτα απ’ όλα έχουμε να πούμε ότι κανένα μέλος των Anonymous Greece δεν κινδύνεψε από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι με τους 90 + αδερφούς/ες μας να χάνουν την ζωή τους και πάνω από 4.000 οικίες να καούν.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων της πυρκαγιάς.

Μια πυρκαγιά στην οποία δεν θα είχαμε κανέναν νεκρό εάν τα “ζώα” που κάθονται στην καρέκλα είχαν λίγο μυαλό. Είναι φανερό ότι δεν ειδοποιήθηκε κανείς ότι η φωτιά πλησιάζει για να υπάρχουν θύματα. Αυτός ήταν ο στόχος τους.

Ο κόσμος δεν ήξερε ότι η φωτιά πλησίαζε στους δρόμους και τα σπίτια. Το “κράτος” τους άφησε να καούν ζωντανοί. Ο στόχος τους ήταν φανερός. Σε μια πυρκαγιά που θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε 90 νεκρούς (οικογένειες και παιδιά).

“Αγαπητή Εκκλησία” Που με το άκουσμα της τραγωδίας αντί να προσφέρεις στους πληγέντες άρχισες να κατηγορείς τους ίδιους τους πολίτες. “Κάηκαν λόγω των αμαρτιών που είχαν”. Τι αμαρτίες να είχαν τα δίδυμα αγγελούδια άραγε;

Κοντά στον Θεό είναι κάποιος/α που προσφέρει στον συνάνθρωπο του και βοηθάει όσο μπορεί τους γύρω του για έναν καλύτερο κόσμο. Να αγαπάει και να στηρίζει τους γύρω του.

Εσείς είστε απλά πιόνια του “κράτους”».

ANONYMOUSGR

Έχει πλέον τερματιστεί η λειτουργία της σελίδας των Anonymous Greece στο facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό