Ελλάδα

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Αθήνα στο Πακιστάν

Ο λαός του Πακιστάν δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες και ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να δώσει τη δική του βοήθεια.

Τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και ρούχα θα περιλαμβάνει η ανθρωπιστική βοήθεια που θα αποστείλει ο πρώτος δήμος της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μετά τη συνάντησή του με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα Irfan – ur – Rehman Raja.

Ο Πακιστανός πρέσβης ενημέρωσε το δήμαρχο Αθηναίων για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στο Πακιστάν και τόνισε την ανάγκη για παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο δοκιμαζόμενο λαό του Πακιστάν, και με δική του πρωτοβουλία θα αποσταλούν ποσότητες σε τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και ρουχισμό για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην ανθρωπιστική βοήθεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τα 7 παλικάρια του που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία: Ρίγη όταν οι σοροί έφτασαν στην Τούμπα - Το τρισάγιο και η μεταφορά τους στην πατρίδα
Κάηκε η Τούμπα στον αποχαιρετισμό των 7 φιλάθλων, τη μνήμη των οποίων οι φίλοι τους τίμησαν με καπνογόνα και συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα
Πομπή 7 σορών των θυμάτων του δυστυχήματος με τους φίλους του ΠΑΟΚ 7