Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντιδράσεις κατοίκων στην Ηλιούπολη – Συνθήματα οργής στη σχολή του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο

Αντιδράσεις κατοίκων στην Ηλιούπολη – Συνθήματα οργής στη σχολή του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο

Η οργή των κατοίκων της Ηλιούπολης για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο που είχε σχολή στην περιοχή και συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριές του, άρχισε να ξεχειλίζει και μάλιστα άγνωστοι έγραψαν συνθήματα εναντίον του στην τζαμαρία του γυμναστηρίου του.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», ανέφερε ένα από τα οργισμένα συνθήματα που γράφτηκαν χθες το βράδυ (23.3.2023) από άγνωστους στην τζαμαρία της σχολής Τάε Κβον Ντο του 44χρονου προπονητή στην Ηλιούπολη.

Τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο, που είναι και πατέρας ενός παιδιού, έχουν καταγγείλει τουλάχιστον πέντε θύματά του, που ήταν 12 έως 16 ετών όταν ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον 44χρονο. Ο προπονητής οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκε βαρύ κατηγορητήριο.

Στον προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Αύριο Παρασκευή (24.3.2023) ο 44χρονος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η αστυνομία, εξάλλου, έχουν ζητήσει από τις δικαστικές αρχές τη δημοσιοποιήση φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του 44χρονου κατηγορούμενου, έτσι ώστε να δουν αν υπάρχουν και άλλα θύματά του.

 

Το κόλπο με το οποίο προσέγγιζε τις ανήλικες αθλήτριες

Οι πέντε καταγγέλλουσες αθλήτριες κατέθεσαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις αστυνομικές αρχές την κόλαση που βίωσαν στα χέρια του 44χρονου προπονητή τους. Μέσα στις καταθέσεις τους, μιλάνε για βασανισμούς και ψυχολογικό πόλεμο.

Ο 44χρονος χρησιμοποιούσε ένα αποκρουστικό κόλπο για να προσεγγίζει νεαρές κοπέλες, που έδειχναν να έχουν κλίση στο Τάε Κβον Ντο.

Τις πλησίαζε, τις εκθείαζε και τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, προτείνοντάς τους, εκτός από ομαδικά, να κάνουν και ατομικές προπονήσεις. Ο κατηγορουμενος όμως δεν σταματούσε εκεί.

Προσπαθούσε και κατάφερνε να γίνει πολύ καλός φίλος και με τις οικογένειες των κοριτσιών. Έμπαινε στα σπίτια τους. Διοργάνωνε ακόμα και μπάρμπεκιου αλλά και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του.

Τότε έβρισκε τις «καλύτερες» ευκαιρίες για να μπορεί να γίνει ο «άνθρωπος εμπιστοσύνης» προκειμένου να μπορέσει αργότερα να ξεμοναχιάσει τις ανήλικες τότε αθλήτριες και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Η ειδεχθής του δράση διήρκησε από το 2009 έως το 2020, με τις νεαρές κοπέλες που σήμερα είναι από 19 έως 26 ετών, τότε να βιώνουν τον εφιάλτη στην τρυφερή ηλικία των 12 έως 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, και άλλες αθλήτριες -εκτός από τις πέντε καταγγέλλουσες- κακοποιήθηκαν από τον 44χρονο, ωστόσο φοβούνται ακόμη να καταθέσουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις