Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αντικλεπτικά ακόμα και στο βρεφικό γάλα – Έρευνα του «Live News» στα σούπερ μάρκετ

Αντικλεπτικά ακόμα και στο βρεφικό γάλα – Έρευνα του «Live News» στα σούπερ μάρκετ

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε έρευνα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και εντόπισε τα προϊόντα που έχουν αντικλεπτικά. 

Όπως προέκυψε, πολλά είδη πρώτης ανάγκης, όπως το βρεφικό γάλα και οι βρεφικές κρέμες, έχουν αντικλεπτικό σύστημα.  «Ένα ποσοστό κλοπών στα σουπερμάρκετ πάντα υπήρχε, παρατηρήσανε μία αύξηση τη φετινή χρονιά, η οποία ήταν κυρίως σε τροφές», λέει ο Γιώργος Καραφίλης, ιδιοκτήτης εταιρείας αντικλεπτικών συστημάτων.

«Ακόμα και στην σκέψη, ο κάθε αστυνομικός ότι υπάρχει περίπτωση να κληθεί από κάποιο σουπερμάρκετ για να παραλάβει κλέφτη έναν μπαμπά ή μία μαμά που έχουν αναγκαστεί να κλέψουν ένα γάλα για να ταΐσουν το πεινασμένο τους παιδί, ανατριχιάζουμε», σημείωσε από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας, μέλος διοικητικού συμβουλίου πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων.

Σε άλλο διάδρομο, οι συσκευασίες καφέ είναι και αυτές προστατευμένες με αντικλεπτικά συστήματα. «Το πρώτο προϊόν που μας ζητάνε για να προστατεύσουν τα σουπερμάρκετ είναι προϊόντα γρήγορου καφέ, νούμερο 2 είναι τα ξυραφάκια, νούμερο 3 οι παιδικές τροφές, κυρίως τα τενεκεδένια κουτιά και νούμερο 4 όσο περίεργο και αν σας ακούγεται θα έβαζα τη φέτα η οποία είναι στα πλαστικά συσκευασμένα δοχεία που βρίσκονται στα ψυγεία των σουπερμάρκετ», λέει ο κ. Καραφίλης.

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις