Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντίπαρος: Γιατί οι διάσημοι επιλέγουν αυτό το νησί στις Κυκλάδες

Αντίπαρος: Γιατί οι διάσημοι επιλέγουν αυτό το νησί στις Κυκλάδες

Η Αντίπαρος είναι εκείνο το νησί που στέκει περήφανο ανάμεσα στα άλλα κοσμοπολίτικα Κυκλαδονήσια όπως η Πάρος ή η Νάξος, απ´ τα οποία βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής, προσφέροντας απλόχερα μια εναλλακτική επιλογή για τις διακοπές σου.

Αν αποφασίσεις πως η Αντίπαρος είναι το μέρος που θες να επισκεφτείς, η ηρεμία και η χαλάρωση θα είναι οι δύο λέξεις που θα χαρακτηρίσουν τις μέρες που θα διανύσεις περπατώντας στα πέτρινα σοκάκια της. Δεν θα βρεθείς όμως να μετανιώνεις ούτε για μια στιγμή.

Φτάνοντας στο λιμάνι θα σε υποδεχτεί η ξεχωριστή αύρα της Αντίπαρου που είναι δύσκολο να την βρεις οπουδήποτε αλλού κι αν ταξιδέψεις.

Θα δεις μπροστά σου βάρκες που θα έχουν βρει εκεί το προσωρινό αραξοβόλι τους, εκκλησάκια να δίνουν το μυσταγωγικό παρόν τους και ένα πλήθος χρωμάτων από ανθισμένα λουλούδια.

Η Αντίπαρος είναι το νησί που θα ανακαλύψεις μέσα από πολύωρες βόλτες, με τα πόδια ή το ποδήλατο, που θα μοιάζει όμως σαν να πέρασαν μόλις λίγα λεπτά.

Όπως σε κάθε νησί των Κυκλάδων που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και τα σπίτια στην Αντίπαρο τραβούν το βλέμμα με το χαρακτηριστικό ολόλευκο τους χρώμα σε συνδυασμό με το βαθύ μπλε, που δίνει την πραγματική αίσθηση πως βρίσκεσαι επισκέπτης στο Αιγαίο πέλαγος, αφήνοντας σε μαγεμένο με την άρτια αρχιτεκτονική και την αισθητική τους.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις