Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αντώνης Σκυλλάκος: Συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου – «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

Αντώνης Σκυλλάκος: Συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου – «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μέσα σε κλίμα οδύνης η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν τον Αντώνη Σκυλλάκο. Ο εκλεκτός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, εξαιτίας επιπλοκών από λοίμωξη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος ξεχώριζε για το θάρρος, την ευθυκρισία, τη γενναιότητα, αλλά και τη λαμπρή του διαδρομή στη δημοσιογραφία, υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

«Η απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο, θα μας λείψει η αγωνιστικότητα του η φιλία του, ο λόγος του και οι πρωτοπόρες ιδέες του», τόνισε.

Συντετριμμένοι η οικογένεια, οι φίλοι και δεκάδες συνάδελφοι, του είπαν το ύστατο αντίο, συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία, στο Δημοτικό κοιμητήριο Μελισσίων, το μεσημέρι του Σαββάτου (05.11.2022).

Ιδιαίτερα αγαπητός στον δημοσιογραφικό κόσμο ο Αντώνης Σκυλλάκος διέπρεψε ως ρεπόρτερ αλλά και διευθυντικό στέλεχος και η αιφνίδια απώλεια του, στα 66 του χρόνια την Παρασκευή (04.11.2022), προκάλεσε σοκ.

Τα συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Ευαγγελία και την κόρη του Χριστιάνα, εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, μετέφερε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

Στεφάνια, μεταξύ άλλων, έστειλαν η ΕΣΗΕΑ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η οικογένεια Αντώνη Σαμαρά.

Στην κηδεία, ανάμεσα σε άλλους, οι: Χρήστος Παπουτσής, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης και ο πρώην πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλλος, καθώς και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις