Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου & δώρο μία Shell GiftCard €20 για καύσιμα!

Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου & δώρο μία Shell GiftCard €20 για καύσιμα!

Τώρα, η Anytime σας δίνει την ευκαιρία, πριν ξεκινήσετε τις πασχαλινές σας αποδράσεις να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας έξυπνα και οικονομικά.

Μέχρι 18 Απριλίου, με κάθε νέα ασφάλεια η Anytime κάνει δώρο μία Shell GiftCard €20 για αγορά βενζίνης!

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρε τιμή. Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου. Λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας σε 1 λεπτό.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Μην ξεχνάτε…

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Anytime είναι πάντα στο πλευρό σας, 24 ώρες το 24ωρο: από την ασφάλιση του αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Μη χάνετε χρόνο… Τρέξτε να προλάβετε!

Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας και λάβετε την GiftCard μέσω courier στη διεύθυνση κατοικίας που θα μας δηλώσετε κατά την έκδοση του συμβολαίου σας, εντός 10 ημερών από την εξόφλησή του.

Υπολογίστε την ασφάλεια αυτοκινήτου σας τώρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε