Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι «μαρτυρά» ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τα τελευταία stories στο Instagram από την ταβέρνα πριν τον αρπάξουν

Λύτρα που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ φέρεται να ζητούν οι απαγωγείς του επιχειρηματία από το Ντράφι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μόλις έφυγε από ταβέρνα στα Λιόσια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων.

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες. Η ΕΛΑΣ χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης, ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης. Ζητούμενο παραμένει το εάν υπάρχει και το πού βρίσκεται το κρησφύγετο των δραστών, όπως και το εάν κρατούν εκεί τον επιχειρηματία ή σε άλλο σημείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις