Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: «Τους παρακαλώ να τον αφήσουν» – Η έκκληση του πατέρα του

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: «Τους παρακαλώ να τον αφήσουν» – Η έκκληση του πατέρα του

Με την αγωνία ζει η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση 51 ημέρες μετά την απαγωγή του από το Ντράφι.

Οι γονείς του κάνουν έκκληση στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί τους προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τον άνθρωπό τους.

Θέλουν να μάθουν αν είναι καλά το παιδί τους και να τον ακούσουν. Όπως αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου επιχειρηματία μιλώντας στον Alpha, αν συμβεί κάτι στο παιδί τους θα είναι μια μαχαιριά στην καρδιά. Δεν θέλουν να ζήσουν κάτι άσχημο και κάθε μέρα περνάει βασανιστικά γι’ αυτούς.

«Τους παρακαλώ. Ποιος πατέρας και ποια μάνα δεν θέλει το καλό του παιδιού του. Αν πάθει κάποια ζημιά το παιδί μας εμείς θα το πληρώσουμε. Και αυτός παιδιά έχει και τα παιδιά του δεν τα βλέπει και είναι δύσκολο. Για όλους μας είναι μια μαχαιριά στην καρδιά. Δράμα δεν είναι μόνο για μένα, αλλά για όλη την οικογένειά μου. Οι φίλοι μου με ρωτούν τι έγινε και δεν ξέρω τι να απαντήσω. Αυτά μου έχουν τρυπήσει την καρδιά και το μυαλό μου. Η γυναίκα μου έχει χάσει την ψυχική της ηρεμία και έχει χάσει 12 κιλά. Να τον αφήσουν να έρθει σπίτι του στα παιδιά του που έχουν δύο μήνες να τον δουν. Να έρθει κοντά μας να ησυχάσουμε. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο στη ζωή μου και με κανέναν δεν έχω προβλήματα. Ένα τηλέφωνο έκαναν και μετά καμιά επικοινωνία», τονίζει μεταξύ των άλλων ο πατέρας του επιχειρηματία. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις