Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Απαγωγή Κυπαρίσση: Φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής του υπόπτου με αστυνομικούς στο Χαλάνδρι

Απαγωγή Κυπαρίσση: Φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής του υπόπτου με αστυνομικούς στο Χαλάνδρι

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 45χρονος που συνελήφθη στο Χαλάνδρι. Θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, Γιώργου Κυπαρίσση, στην περιοχή του Ντράφι το 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητο που είχε κλέψει και εκείνοι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τoν τραυματίσουν στο πόδι.

Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργου Κυπαρίσση, στις 29 Δεκεμβρίου 2021, από το Ντράφι.

Click4more: Γιώργος Κυπαρίσσης: Ο εφιάλτης στα χέρια των απαγωγέων – Το λάθος που τους πρόδωσε

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, κινήθηκε με αυτό προς το σημείο που βρισκόντουσαν και προσπάθησε να τους παρασύρει. Τότε εκείνοι πυροβόλησαν, με στόχο τα λάστιχα και την μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε στο πόδι ο ύποπτος.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει τραυματισμένος, αλλά συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς και κάποιον να λέει ”το πόδι μου, το πόδι μου”», λέει για την επεισοδιακή σύλληψη του 45χρονου, ένας άνδρας που μένει στη γειτονιά  αυτή του Χαλανδρίου.

Δείτε το βίντεο: 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις