Ελλάδα

Απαγωγή Κυπαρίσση: Κινηματογραφική σύλληψη κι άλλου υπόπτου στο Χαλάνδρι

Έναν 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ εντόπισαν αστυνομικοί στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση στις 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Ντράφι.

Μάλιστα, ο 45χρονος προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς με το αυτοκίνητο που είχε κλέψει. Τότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν πυρ, στοχεύοντας στις ρόδες και τη μηχανή του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Click4more: Γιώργος Κυπαρίσσης: Ο εφιάλτης στα χέρια των απαγωγέων – Το λάθος που τους πρόδωσε

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του 45χρονου στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, Γιώργου Κυπαρίσση στην περιοχή του Ντράφι στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16