Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο λόγω 10 μποφόρ

Δεν φεύγουν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου τα πλοία, καθώς θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, που κατά τόπους φτάνουν τα 10 μποφόρ, τα κρατούν δεμένα και το απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ.

Το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου έχει τεθεί σε ισχύ από το πρωί και δεν άρθηκε αφού οι θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές δεν έχουν κοπάσει.

Όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκετελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Επίσης, κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα-Αιδηψός, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Λιμένας Θάσου-Σαμοθράκη. Τέλος, κλειστό παραμένει το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δίκη για τα Τέμπη ο πατέρας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα – «Το παιδί μου ζει στο σκοτάδι, δίνει μάχη με φρικτούς πόνους»
Δημόσια για πρώτη φορά, μίλησε σήμερα (01.04.2026), κατά τη διάρκεια της δίκης για Τέμπη, ο πατέρας του Γεράσιμου του πολυτραυματία της τραγωδίας...
Ο πατέρας του Γεράσιμου. του πολυτραυματία και μοναδικού επιζώντα των Τεμπών
Youth Pass: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση – 150 ευρώ ψηφιακή κάρτα για νέους 18-19 ετών
Έως 15 Μαΐου 2026 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο vouchers.gov.gr ή στα ΚΕΠ για οικονομική ενίσχυση χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, προς ενίσχυση πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών
Photo of a smiling young couple travelling together by train