Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου: Τα δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών από Πειραιά που τροποποιούνται

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου που εξέδωσε το Λιμενικό, για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το απαγορευτικό απόπλου κανονικά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια των πλοίων για τα λιμάνια του Αργοσαρωνικού, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα.

Οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν ότι, μετά την παράταση του απαγορευτικού απόπλου, τουλάχιστον έως τις 13:00 το μεσημέρι, τα δρομολόγια της εταιρείας στις Γραμμές της Κρήτης τροποποιούνται ως εξής και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Συγκεκριμένα:

  • ΓΡΑΜΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE – Αναχώρηση από Πειραιά: 21:00 – Άφιξη στο Ηράκλειο: 06:30

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE – Αναχώρηση από Ηράκλειο: 21:00 – Άφιξη στον Πειραιά: 06:30

  • ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΟΥΔΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΟΥΔΑ, H/S/F KYDON PALACE – Αναχώρηση από Πειραιά: 22:30 – Άφιξη στη Σούδα: 06:30

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω του Πανελλαδικού Αριθμού Κρατήσεων 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο), στα κεντρικά πρακτορεία ή στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-330327, Πειραιάς: 210-4145744, 210-4080028, Αθήνα: 210 3376910, Σούδα: 6972-552661, 28210-81276, Χανιά: 28210-45911-12)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δίκη για τα Τέμπη ο πατέρας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα – «Το παιδί μου ζει στο σκοτάδι, δίνει μάχη με φρικτούς πόνους»
Δημόσια για πρώτη φορά, μίλησε σήμερα (01.04.2026), κατά τη διάρκεια της δίκης για Τέμπη, ο πατέρας του Γεράσιμου του πολυτραυματία της τραγωδίας...
Ο πατέρας του Γεράσιμου. του πολυτραυματία και μοναδικού επιζώντα των Τεμπών
Youth Pass: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση – 150 ευρώ ψηφιακή κάρτα για νέους 18-19 ετών
Έως 15 Μαΐου 2026 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο vouchers.gov.gr ή στα ΚΕΠ για οικονομική ενίσχυση χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, προς ενίσχυση πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών
Photo of a smiling young couple travelling together by train