Ελλάδα

Απαλλάσσονται από το τέλος εκπρόθεσμου ΚΤΕΟ όσοι είναι σε καραντίνα ως επαφή κρούσματος κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξαιρούνται της υποχρέωσης καταβολής πρόσθετου ειδικού τέλους εκπροθέσμου KTEO οι ιδιοκτήτες που είχαν χαρακτηριστεί ως στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊου, κατά το χρονικό διάστημα που υπήρχε υποχρέωση να πάνε το όχημά τους για τεχνικό έλεγχο, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, ο ιδιοκτήτης του οχήματος οφείλει να προσκομίσει βεβαίωση/γνωμάτευση θεράποντος ιατρού ή νοσηλευτικού ιδρύματος ή κλινικής ή έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ή του ΕΟΔΥ, στο οποίο αναγράφεται ότι χαρακτηρίζεται ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 και απαιτείται η κατ’ οίκον απομόνωσή του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης οφείλει να προσκομίσει το όχημα για τεχνικό έλεγχο εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που έπαυσε να ισχύει ο παραπάνω λόγος ανωτέρας βίας.

Η απόφαση λαμβάνεται σε συνέχεια της εγκυκλίου που απαλλάσσει από την καταβολή του πρόσθετου ειδικού τέλους όσους έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα της Pizza Fan - Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στελεχωθεί το τηλεφωνικό κέντρο για να λειτουργήσει και να συνδεθεί με όλα τα υποκαταστήματα - τα 109 υποκαταστήματα και franchise σε ολόκληρη τη χώρα
Pizza Fan: Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα – Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
5
Δολοφονία στις Σέρρες: «Αποκλείω να το έκανε ο γιος, το θύμα μου είχε πει ότι τον παρενοχλούν κάποιοι» λέει γειτόνισσα του πατέρα
«Ο γιος ήταν φοβισμένος, ήθελε να πάει στην αστυνομία, το θύμα όταν έπινε δημιουργούσε φασαρίες και χτυπούσε και τη γυναίκα του, έχουν περάσει δύσκολα», λέει γειτόνισσα του 68χρονου στο newsit.gr
Το θύμα και ο γιος του που κρίθηκε προφυλακιστέος