Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Απειλεί κι άλλους ο Ρουβίκωνας μετά τα… χαστούκια σε γιατρό: Θα πάμε σε όλους – video

Απειλεί κι άλλους ο Ρουβίκωνας μετά τα… χαστούκια σε γιατρό: Θα πάμε σε όλους – video

Μετά την επίθεση σε γιατρό τον οποίο κατηγόρησε πως ζητούσε φακελάκια από καρκινοπαθή, ο Ρουβίκωνας εκτοξεύει απειλές και σε… άλλους.

«Θα πάμε σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, κάνοντας share το video απ’ όσα έγιναν στο γραφείο του γιατρού που, κατά την αναρχική ομάδα, είχε ζητήσει φακελάκι από ασθενή με καρκίνο.

Ο γιατρός, χειρουργός, είχε συλληφθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από καταγγελία του ασθενή.

“Ντου” και χαστούκια: Θα σου μάθω τον όρκο του Ιπποκράτη

Το «ντου» στο γραφείο του γιατρού έγινε το βράδυ της Τρίτης (26.02.2019) και ο Ρουβίκωνας, κατά τη συνήθη πρακτική του, ανέβασε video από τα όσα έγιναν.

Ο γιατρός παρακολουθεί τα μέλη της αναρχικής ομάδας να «σπάνε» το γραφείο του κι ένα μέλος να σηκώνει χέρι και να του ρίχνει μερικές «ψιλές» στο πρόσωπο, εξαπολύοντας απειλές αν το ξανακάνει.

«Εσύ είσαι που παίρνεις φακελάκια από ασθενείς; Από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το έβγαλε δημόσια και σε έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησε μου» τον ρωτά ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα. Ο γιατρός κάτι προσπαθεί να ψελλίσει, εξοργίζει τα μέλη του Ρουβίκωνα με τη φράση «φίλε μου» και ο άνδρας που του μιλά συνεχίζει: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;». Εκεί πέφτει το πρώτο χαστούκι. «Αν ξανακάνεις κάτι τέτοιο, θα σε ρίξουμε από το παράθυρο» συνεχίζει το μέλος του Ρουβίκωνα.

«Δεν πήρα λεφτά» προσπαθεί να πει ο γιατρός, με τον άνδρα να συνεχίζει: «θα σου μάθω τον όρκο του Ιπποκράτη, θα στον βάλω στο στόμα! Από καρκινοπαθή, αλήτη!». «Δεν είχε καρκίνο» συνεχίζει ο γιατρός και «τρώει» το δεύτερο χτύπημα. «Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος καρκίνος στη χώρα. Εσύ και οι συνάδελφοί σου που παίρνουν φακελάκια! Μη στο κάνω εδώ πέρα ίσωμα» συνεχίζει το μέλος του Ρουβίκωνα, ενώ οι υπόλοιποι που είναι μαζί του αρχίζουν να ρίχνουν και να σπάνε πράγματα μέσα στο γραφείο του γιατρού.

«Αν πάρεις τώρα τηλέφωνο, σε τελειώσαμε» λέει ο άνδρας, πριν ένας άλλος δώσει το σύνθημα να φύγουν. «Παλιοαλήτη! Παίζεις με τον κοσμάκη» λένε φεύγοντας τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Δείτε το video

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις