Ελλάδα

Απειλή για βόμβα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από κολέγιο

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε μετά από απειλητικό σημείωμα για βόμβα σε κολέγιο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (17/12/25) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς ένας άγνωστος άνδρας, γύρω στα 30, άφησε σημείωμα σε κολέγιο, ότι στο σημείο θα εκραγεί βόμβα στις 20.55.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ο χώρος αποκλείστηκε, προκειμένου να ερευνηθεί το συγκεκριμένο σημείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Εκεί βρίσκεται και κλιμάκιο ΤΕΕΜ και ισχυρές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ γρήγορα έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός ατόμου.

 

Ο 25χρονος προσήχθη από το σημείο ως το άτομο που είχε τοποθετήσει το σακίδιο με το απειλητικό σημείωμα. Σημειώνεται ότι την ώρα εκείνη διεξάγουν εντός του κολεγίου ημερίδα, στην οποία είχαν συμμετοχή και υπουργοί όπως η Νίκη Κεραμέως, η Όλγα Κεφαλογιάννη κ.ά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δύο ουσίες που του χορήγησαν και τα κρίσιμά λεπτά πριν και μετά την άφιξή του στην κλινική του Κολωνακίου
Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση από την επικοινωνία και το ραντεβού υδροθεραπείας μέχρι την πίεση για την διαδικασία πλασμαφαίρεσης, τα τηλεφωνήματα σε αναισθησιολόγο και τα υπέρογκα ποσά που έβγαζαν οι γιατροί
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του