Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απεργία 8 Δεκεμβρίου: Πως θα κινηθούν Μετρό και ΗΣΑΠ

Απεργία 8 Δεκεμβρίου: Πως θα κινηθούν Μετρό και ΗΣΑΠ

Ημέρα ταλαιπωρίας θα είναι η Πέμπτη για τους Αθηναίους. Όλο και περισσότεροι ανακοινώνουν ότι θα πάρουν μέρος στη μέγαλη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Στην απεργία της Πέμπτης θα συμμετάσχουν η ΑΔΕΔΥ, η ΠΝΟ, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι δάσκαλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς. Αύριο, Τετάρτη, θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ. Για την Πέμπτη η ΓΣΕΕ έχει προκυρήξει 24ωρη, απεργία στην οποία θα πάρει μέρος και η ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια, καθώς απεργία συνεχίζει και η ΠΝΟ. Οι νοσκομειακοί γιατροί και οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν και αυτοί στην μεγάλη απεργία, ενώ τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το Μετρό και ο Ηλεκτρικός, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας.

Ειδικότερα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ενώ τόσο το Μετρό όσο και ο Ηλεκτρικός θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 16:00. Όλοι δίνουν ραντεβού το πρωί της Πέμπτης στις 11:00, στο Πεδίον του Άρεως, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διμαρτυρίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε