Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Φωτογραφία: Eurokinissi

Κυκλοφοριακό έμφραγμα αναμένεται να προκαλέσει η σημερινή (17.04.2024) απεργία της ΓΣΕΕ καθώς εκτός από το χειρόφρενο των Μέσων Μεταφοράς, το κέντρο θα παραμείνει κλειστό λόγω συγκεντρώσεων.

Με δεδομένα τα παραπάνω, η ΕΛ.ΑΣ. εφαρμόζει έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και των εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις