Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απεργία ΓΣΕΕ: Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Απεργία ΓΣΕΕ: Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Γενική απεργία για αύριο 8 Δεκεμβρίου έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ, ενώ συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. Συγκεντρώσεις και πορείες σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στην γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ. Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και κατά συνέπεια τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στα συλλαλητήρια θα συμμετάσχουν επίσης οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι δάσκαλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ.

Με τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και αρκετές τοπικές σε άλλες πόλεις της χώρας, θα κορυφωθεί η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στα Κεντρικά Συλλαλητήρια των Συνδικάτων:
Αθήνα – στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως. Θεσσαλονίκη – στις 11.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ηράκλειο – στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου». To ΠΑΜΕ καλεί στην Ομόνοια στις 10.30πμ, ενώ και σε άλλες πόλεις καλεί ξεχωριστή συγκέντρωση από αυτή των εργατικών κέντρων και των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) «απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.».Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη και στην παγκρήτια συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Ε.Κ.Η.

Το Ε.Κ.Πάτρας «απευθύνει έκκληση Ενότητας και Μαζικότητας στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2016 στη συγκέντρωση και πορεία της ΓΣΕΕ στον Πεδίον του Άρεως στις 11:00 π.μ. Αναχώρηση των πούλμαν από τον περίβολο του Αγίου Ανδρέα στις 7:00 π.μ. και επιστροφή αυθημερόν. Η μετακίνηση είναι δωρεάν».

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου «καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους της Ρόδου, στην 24ωρη Γενική Απεργία, την Πέμπτη, 8 Δεκέμβρη 2016 και στην απεργιακή συγκέντρωση, στο Ε.Κ.Ρ, στις 10.30 π.μ.».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε