Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απεργία μετρό: Πως θα κινηθούν οι συρμοί την Τετάρτη [17/05]

Απεργία μετρό: Πως θα κινηθούν οι συρμοί την Τετάρτη [17/05]

Απεργία Μετρό – Στάση εργασίας. Με προβλήματα και αύριο η μετακίνηση του επιβατικού κοινού. Δείτε ποιές ώρες δε θα λειτουργεί το μετρό.

Η απεργία φέρνει… πονοκέφαλο σε όσους θα θέλουν να μετακινηθούν με το μετρό στην Αθήνα. Την Τετάρτη 17 Μαΐου ΔΕΝ θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών στις Γραμμές 1, 2, 3 και ΤΡΑΜ της ΣΤΑΣΥ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09:00 και από τις 16:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Επιπλέον, λόγω 24ωρης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ, ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και την Πέμπτη 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Την ίδια στιγμή, μέχρι και την Παρασκευή θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, καθώς τα μέλη της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία τους και μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν και θα έληγε η 48ωρη απεργία που ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης.

Η ΠΝΟ τονίζει μετξαύ άλλων ότι συνεχίζει την απεργία, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε