Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απεργία: “Παραλύει” η Αθήνα την Πέμπτη! Πως θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό

Απεργία: “Παραλύει” η Αθήνα την Πέμπτη! Πως θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό

Ημέρα ταλαιπωρίας η Πέμπτη για τους Αθηναίους. Όλο και περισσότεροι ανακοινώνουν ότι θα πάρουν μέρος στη μέγαλη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Στην μεγάλη απεργία της Πέμπτης θα συμμετάσχουν η ΑΔΕΔΥ, η ΠΝΟ, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι δάσκαλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Αύριο, θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ. Θα παραλύσει η Αθήνα την Πέμπτη καθώς η ΓΣΕΕ προκύρηξε 24ωρη απεργία στην οποία θα πάρει μέρος και η ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ώρα, δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια, καθώς απεργία έχει και η ΠΝΟ. Οι νοσκομειακοί γιατροί και οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν και αυτοί στην μεγάλη απεργία ενώ τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το Μετρό και ο Ηλεκτρικός, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας.

Ειδικότερα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ενώ τόσο το Μετρό όσο και ο Ηλεκτρικός θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 16:00.

Όλοι μαζί δίνουν ραντεβού το πρωί της ίδιας μέρας στις 11:00, στο Πεδίον του Άρεως, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διμαρτυρίας. Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποιήσης, οι δημοσιογράφοι σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ θα πραγματοποιήσουν αύριο 24ωρη απεργία ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 12:00, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε