Ελλάδα

Απεργία: Το σποτ και οι χιουμοριστικές αφίσες του ΠΑΜΕ

Με δυο αφίσες και και ένα σποτ στο YouTube το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου.

Στις αφίσες του ΠΑΜΕ πρωταγωνιστούν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί Εργασίας και Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης. Μάλιστα ο Γιάννης Βρούτσης έχει την τιμητική του αφού πρωταγωνιστεί και μόνος του σε αφίσα και απεικονίζεται ως ο «Τελευταίος άρχοντας των σωματείων».

afisa afisa

Δείτε το βίντεο του ΠΑΜΕ για την απεργία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 24
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου