Ελλάδα

Απίστευτη καταγγελία: Γιατρός σε νοσοκομείο στα νότια προάστια πετούσε δόσεις στα σκουπίδια αντί να εμβολιάζει

Δεν έχει προηγούμενο η καταγγελία που έρχεται στο φως και αφορά έναν γιατρό νοσοκομείου στα νότια προάστια.

Η καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και αφορά γιατρό ο οποίος πήγαινε με άτομα στον εμβολιαστικό χώρο με σκοπό να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 αλλά δεν έκαναν ποτέ το εμβόλιο.

O γιατρός νοσοκομείου έφτασε μαζί με πέντε άτομα στο νοσοκομείο και ανέφερε στη νοσηλεύτρια ότι θα τα εμβολίαζε ο ίδιος, αν και δεν ήταν στην αρμοδιότητά του. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μία νοσηλεύτρια βρήκε στον κάδο σκουπιδιών τις σύριγγες, αλλά και τα εμβόλια, άμεσα ειδοποίησε τον προϊστάμενό της ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το Open.

Μετά από έλεγχο που έγινε είχαν χαθεί τρεις ακόμα δόσεις των εμβολίων κατά του κορονοϊού με τις αρχές να εικάζουν ότι κατέληξαν και αυτές στα σκουπίδια.

Σε βάρος του 54χρόνου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η απαγωγή Κράιπε και η ενέδρα θανάτου στον Κρεχ: Οι σπουδαίες επιχειρήσεις των Ελλήνων ανταρτών που «πλήγωσαν» τους Ναζί
Ο ρόλος των συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών, οι ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά της Βέρμαχτ και η διππλή ταπείνωση των Γερμανών Ναζί σε περίπου 24 ώρες
Δημοπρασία στο eBay με σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή 23
Βροχερό διήμερο με έντονα κατά τόπους φαινόμενα - Μήνυμα του 112 στη Λήμνο - Με ήλιο το πέταγμα του χαρταετού
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν τις επόμενες ώρες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ
Βροχή