Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο: Αλλάζουν τόπο διαμονής για να κάνουν Πάσχα στο χωριό

Απίστευτο: Αλλάζουν τόπο διαμονής για να κάνουν Πάσχα στο χωριό

Πολλά μπορεί να σκεφτεί ο Έλληνας για να γίνει αυτό που θέλει. Όπως το Πάσχα στο χωριό, ακόμη και αν παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Κανονικά» η απαγόρευση κυκλοφορίας για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός, λήγει τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Όμως όλοι θεωρούν δεδομένο ότι το μέτρο θα παραταθεί. Άλλωστε η κυβέρνηση με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόπους λέει σε όσους μένουν στις πόλεις ότι Πάσχα δεν θα κάνουν στο χωριό.

Click4more Σύψας: Με τον κορονοιό δεν είμαστε ούτε στα μισά του ημιχρόνου

Είναι όμως έτσι; Αν ισχύουν τα όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο γγ των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μάλλον κάποιοι έχουν βρει την πατέντα για να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις εκκλήσεις, των ειδικών πρωτίστως, να μην μετακινηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις για εξοχικά και χωριά, το επιτρέψει μόνο εφάπαξ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος, ορισμένοι έχουν βρει τον τρόπο να φύγουν από τις πόλεις το Πάσχα. «Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα», είπε.

«Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν. Η ΕΛΑΣ θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις