Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτο βίντεο: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένουμε τα χέρια μας

Απίστευτο βίντεο: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένουμε τα χέρια μας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Καθώς τις τελευταίες εβδομάδες εξαπλώνεται ο κορονοϊός, κάθε υγειονομική αρχή και οργάνωση παγκοσμίως προτρέπει όλους μας να εκτελούμε βασικά προστατευτικά μέτρα.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Παγκόσμιο συναγερμό έχει σημάνει η εξάπλωση του κορονοϊού. Αυτό όμως που επισημαίνουν με κάθε τρόπο οι ειδικοί, είναι ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να ακολουθούμε τις βασικές οδηγίες ατομικής υγιεινής. Όταν πλένουμε τα χέρια μας, το πιο βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο κορονοϊός εξαλείφεται πλήρως από το δέρμα όταν πλενόμαστε καλά με σαπούνι και νερό.

Και επειδή τα χέρια μας είναι το πιο σύνηθες μέρος του σώματος που “μεταφέρει” τον ιό, είναι καίριας σημασίας να ξέρουμε όλοι πώς γίνεται το σωστό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό.

Όπου μαύρο είναι το σαπούνι και με όλες τις κινήσεις του πρωταγωνιστή, βλέπετε πόση διαφορά έχει το σχολαστικό με το απλό πλύσιμο χεριών.

Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζουμε βήμα-βήμα τις τεχνικές για το σωστό πλύσιμο χεριών.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για την σωστή απολύμανση του σπιτιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις