Ελλάδα

Από 1η Απριλίου λειτουργούν τα νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Ελληνικό και Περιστέρι

Μετά το Μαρούσι και τη Θεσσαλονίκη, δυο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα ρίχνονται στη «μάχη» κατά του κορονοϊού: ένα στο Ελληνικό και ένα στο Περιστέρι.

Τα δυο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου, όταν και θα ενταχθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Στα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Ελληνικό και Περιστέρι θα λειτουργούν σε πρώτο στάδιο 48 εμβολιαστικές γραμμές, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές το καθένα.

Οι νέες γραμμές θα προστίθενται σταδιακά σε συνάρτηση με την πορεία προμήθειας των εμβολίων.

emvoliastikokentro

Σημειώνεται ότι 48 εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ 24 γραμμές βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24.03.2021), στις 16:00, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί το νέο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι και στις 17:30 ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους θα βρεθεί στο Ελληνικό.

Μετά το Μαρούσι, τη Θεσσαλονίκη, το Ελληνικό και το Περιστέρι, το πέμπτο mega εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει στην Πάτρα, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό πότε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκδόθηκε ΚΥΑ για το πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας – Τι προβλέπει για εξετάσεις και συνταγογράφηση
Το σύστημα εκδίδει αυτόματα παραπεμπτικό για τη ιατρική αξιολόγηση της παχυσαρκίας, η οποία πραγματοποιείται από ενδοκρινολόγο, διαβητολόγο ή μεταβολιστή σε δημόσιες δομές υγείας
iStock
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ψάχνουν αν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης – Δεν έχει ελληνικό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει διορία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να παραδώσει όποιο δίπλωμα διαθέτει από ξένη χώρα, καθώς αν δεν το κάνει θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για απείθεια
Στέφανος Τσιτσιπάς 30