Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Από πότε θα αρχίσει τις κλήσεις η Δημοτική Αστυνομία;

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ήδη οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας βγήκαν ξανά στους δρόμους (και μάλιστα ομαδικά) όμως προς το παρόν ενημερώνουν, δεν κόβουν κλήσεις… Αυτό όμως για λίγες μόνο μέρες.

Δεν είναι μόνο οι μηχανές και τα αυτοκίνητα, όποιος καταλαμβάνει δημόσιο χώρο (πεζοδρόμια, δρόμο κλπ) μπαίνει στο στόχαστρο των δημοτικών αστυνομικών, έτσι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες χωρίς άδεια για τραπεζοκαθίσματα κλπ θα πληρώνουν και αυτοί πρόστιμο.


Μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής οι δημοτικοί αστυνομικοί θα ενημερώνουν απλά, απ’ τη Δευτέρα έρχονται οι κλήσεις και τα πρόστιμα.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικης Αστυνομιας και Βιώσιμης Κινητικότητας, Αντωνης Καφετζόπουλος, μιλώντας στο Newsit τόνισε οτι στόχος ειναι η διαφύλαξη της προστασίας του δημοσίου χώρου.

Αξίζει να σημειωθει πως μεσω του ενημερωτικού φυλλαδίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας Αντώνης Καφετζόπουλος ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για να αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε