Ελλάδα

Από σήμερα οι αιτήσεις στην Κρήτη για το «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ» με τη συμμετοχή της Τράπεζας Χανίων

Aπό σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από την Κρήτη για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ». Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα με στόχο την ενεργή στήριξη των νοικοκυριών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» είναι συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια. Η χρηματοδότηση μπορεί να ανέλθει μέχρι το ποσό των €25.000, με την επιδότηση να διαμορφώνεται μέχρι το επίπεδο του 70%, ανάλογα με εισοδηματικά κριτήρια. Παράλληλα, σημειώνεται ότι το επιτόκιο επιδοτείται κατά 100%.

Επιλέξιμες κατοικίες είναι το σύνολο των μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων που ικανοποιούν αποκλειστικά τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης χαμηλότερη ή ίση των 2.100 €/τ.μ.
  • Έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρεμβάσεις στους ακόλουθους τομείς:

1. Αντικατάσταση κουφωμάτων
2. Τοποθέτηση / αναβάθμιση θερμομόνωσης
3. Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης / ψύξης
4. Σύστημα ζεστού νερού χρήσης με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Για τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα exoikonomisi.ypen.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στα καταστήματα του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων ή στην ιστοσελίδα https://www.chaniabank.gr/el/individuals/loans/etean/exikonomo.aspx.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του
«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία»
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο υπνοθεραπευτής έπαιρνε 40 ευρώ για κάθε πελάτη που έστελνε στη γιατρό» λέει ο δικηγόρος του 62χρονου
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το θάνατο ενός σπουδαίου καλλιτέχνη, όπως ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης», ανέφερε ο Γιάννης Γλύκας
Ο υπνοθεραπευτής βγαίνοντας από τα δικαστήρια
11
Την επόμενη εβδομάδα οι τοξικολογικές του Γιώργου Μαζωνάκη - Καταθέτουν οι εργαζόμενες του ιατρείου για τον θάνατό του
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες επικοινωνίες μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή που κατάθεσε τη Δευτέρα - Σε εξέλιξη οι έρευνες από την ΑΑΔΕ για τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού
Οι 2 κατηγορούμενοι γιατροί