Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Αποκαλύφθηκε και δεύτερος θάνατος γυναίκας μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο πλαστικό χειρουργό – «Της τρύπησε το έντερο»

Αποκαλύφθηκε και δεύτερος θάνατος γυναίκας μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο πλαστικό χειρουργό – «Της τρύπησε το έντερο»

Με ερωτήματα για το θάνατο της κομμώτριας από την Πάτρα, μετά από λιποαναρρόφηση σε γνωστό πλαστικό χειρουργό να παραμένουν ακόμα αναπάντητα, η εκπομπή TLIVE αποκαλύπτει και δεύτερη περίπτωση θανάτου μετά από αντίστοιχη επέμβαση. Μία γυναίκα 69 ετών «έσβησε» το 2020 καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, ο γιατρός της τρύπησε το έντερο κατά τη διάρκεια της επέμβασης…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή TLIVE, η 69χρονη γυναίκα από την Κάρπαθο, εν μέσω πανδημίας ταξίδεψε για να κάνει την επέμβαση στον γνωστό πλαστικό χειρουργό, κρυφά από την οικογένειά της, χωρίς δηλαδή να τους αποκαλύψει ότι θα έκανε λιποαναρρόφηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν χρειαζόταν καν την επέμβαση καθώς ήταν φυσιολογική στα κιλά της.

«Ο συγκεκριμένος γιατρός πλαστικός είναι πασίγνωστος στην Ελλάδα. Κανονικά θα έπρεπε να είχε αποτρέψει την μητέρα μου να κάνει μια τέτοια επέμβαση και στην ηλικία που ήταν η μητέρα μου 69 ετών, δεύτερον ότι ήμασταν σε περίοδο κορονοϊού και τρίτον η μητέρα μου δεν το χρειαζόταν γιατί ήταν φυσιολογική στα κιλά της» είπε η κόρη της.

Οι δικοί της καταγγέλλουν ότι η γυναίκα δεν ένιωθε καλά μετά την επέμβαση, καθώς είχε πόνους αλλά και δύσπνοια ωστόσο πήρε εξιτήριο 3 ημέρες μετά και ταξίδεψε πίσω στην Κάρπαθο. Η επιβάρυνση της υγείας της, την οδήγησε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο πλαστικός χειρουργός της είχε τρυπήσει το έντερο κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης!

Η κόρη της και ο σύζυγός της έχουν καταθέσει αγωγή κατά του πλαστικού χειρουργού, της ιδιωτικής κλινικής και της ασφαλιστικής εταιρείας που είναι ασφαλισμένος ο γιατρός και ζητούν αποζημίωση 500.000 ευρώ για ψυχική οδύνη.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η κόρη της «της είχαν τρυπήσει το έντερο και η μητέρα μου πέθανε από διάτρηση εντέρου, από σηψαιμία»…
«Μου είπε στο τηλέφωνο ο ίδιος ο πλαστικός ότι θέλω να μιλήσω σε κάποιο γιατρό στη Ρόδο γιατί μάλλον της έχω τρυπήσει το έντερο εγώ ο ίδιος… Μου είπε ότι η ασφαλιστική εταιρεία του θα κανονίσει το θέμα, να μας δώσει κάποια αποζημίωση. Θα δώσει λέει και από δικά του χρήματα πέρα από τις ασφαλιστικής εταιρείας για να μπορέσουμε να κλείσουμε το θέμα εδώ γιατί μάλλον τον ενδιέφερε πάρα πολύ το όνομά του διότι είναι πασίγνωστος… Ο ίδιος είπε νομίζω γύρω στις 20.000».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις