Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποκαλύψεις από τη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον σύντροφο της να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της – Video

Αποκαλύψεις από τη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον σύντροφο της να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της – Video

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον σύντροφο της να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, στην Ανατολική Αττική.

Η γυναίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του εν διαστάσει συζύγου της, ενώ έχουν απαγγελθεί σε βάρος της και κατηγορίες απείθειας, εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, εκβιασμού και απλής σωματικής βλάβης.
Το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, ο 37χρονος σύντροφός της, πήγε έξω από το κατάστημα του εν διαστάσει συζύγου της και πυροβόλησε δύο φορές. Το όπλο έπαθε εμπλοκή, έφυγε και επέστρεψε, πυροβολώντας άλλες έξι φορές. Τρεις ημέρες μετά, εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του… Ο 53χονος εν διαστάσει σύζυγος τραυματίστηκε στον δεξί γλουτό και χειρουργήθηκε.         

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, είπε για το μοιραίο απόγευμα, όταν πήγε στο εστιατόριο του 53χρονου: “Άρχισε να με σπρώχνει, να μου τραβάει τα μαλλιά, με έριξε κάτω… Γενικά είναι βάναυσος άνθρωπος. Υπάρχουν χαρτιά από καταγγελίες στην αστυνομία, δεν είναι μόνο λόγια. Μετά κατέβηκε ο αδερφός του που μένει πάνω από το εστιατόριο και με χτύπησε με σιδερογροθιά και έπεσα κάτω ξερή. Η κόρη μου ειδοποίησε τον σύντροφο μου και τον μεσαίο γιο μου. Έφαγα πάρα πολύ ξύλο.

Εγώ ήμουν έγκυος, κάτι που δεν γνώριζαν τα παιδιά μου. Αντί να έχω κάνει εγώ μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος μου, γιατί μου σκότωσαν το μωρό που δεν έχει γεννηθεί, κατηγορούμαι ως ηθικός αυτουργός. Αυτοί οι κύριοι άλλαξαν δύο φορές τις καταθέσεις τους…”.

Από την πλευρά του, ο εν διαστάσει σύζυγος της ανέφερε μεταξύ άλλων: “Σταμάτησε στα 8 μέτρα και μου έριξε 6-7 σφαίρες… Ούτε έγκυος ήταν, ούτε την χτυπήσαμε. Αν είχε χτυπήματα από σιδερογροθιές, θα σηκωνόταν; Τι λένε; Ότι ήταν 3 μηνών και απέβαλε; Τι λένε; Αφού με το που την έπιασαν οι αστυνομικοί, 7 μέρες έμεινε μέσα στη φυλακή, στο κρατητήριο”.

Ο νυν σύντροφος της γυναίκας δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του

Ακούστε όσα είπαν στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις