Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τον “χοντρό” της συμμορίας των ληστών – “Λύγισε” η μητέρα του

Αποκαλύψεις για τον “χοντρό” της συμμορίας των ληστών – “Λύγισε” η μητέρα του

– Ραγδαίες εξελίξεις μετά από την παράδοση on camera του φερόμενου ως ληστή με το παρατσούκλι “χοντρός”
– Ο Ανδρέας Τουρνάς αφού έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε παραδόθηκε στην αστυνομία
– Ο “χοντρός” της συμμορίας των ληστών φαίνεται να κατηγορείται ότι συμμετείχε μόνο σε μία ληστεία
– Συγκινημένη η μητέρα του μίλησε για τον γιο της

Η 73χρονη μητέρα του Αντρέα Τουρνά, προσπαθεί να στηρίξει τον γιο της με όποιον τρόπο μπορεί. Χθες (30.11.2017) είδε τον γιο της να μιλάει στην τηλεόραση και να συλλαμβάνεται σε ζωντανή σύνδεση.

“Τρελάθηκα, τρελάθηκα. Αλλά από μέσα μου παραδέχτηκα: έχει κότσια. Μοιάζει στην μάνα του λέω. Δεν φοβάται κανέναν” ανέφερε μητέρα του φερόμενου ως “χοντρού με δάκρυα στα μάτια.

“Είμαστε Μακεδόνες και το λέει η ψυχή μας. Και τον παραδέχτηκα, είναι άντρας. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί ειλικρινέστατο και αν θα κάνει κάτι ή ενοχλήσει άνθρωπο θα το πει. Έχει φιλότιμο. Και το ρούχο να το δώσει σε κάποιον αν περάσει και δεν έχει, θα το δώσει. Αυτό το παιδί είναι η ζωή του. Αυτό το παιδί τον κρατάει στην ζωή. Στάθηκε βράχος ο Ανδρέας. Αν δεν υπήρχε το παιδί, δεν ξέρω… Μπορεί να έκανε και καμία τρέλα” είπε συγκινημένη για τον γιο της αλλά και την σχέση του με τον γιο του.

Ο Ανδρέας Τουρνάς, ο οποίος κατηγορείτο ότι ήταν ο “χοντρός” της συμμορίας των ληστών, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορείται για συμμετοχή μόνο σε μία ληστεία ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ανδρέα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε, ο 39χρονος έλεγε την αλήθεια αφού υποστήριξε ότι δεν είναι μέλος της συμμορίας απλά έκανε μία εξυπηρέτησε στον φίλο του, βγάζοντας ένα χαρτζιλίκι.

Την Πέμπτη (30.11.2017) ο Ανδρέας Τουρνάς ήθελε, όπως είπε να πει την αλήθεια του, πριν συλληφθεί (δείτε εδώ την σύλληψη του σε ζωντανή σύνδεση). “Είμαι αθώος” τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια της ζωής του.

Όπως αποκάλυψε, ήταν τοξικομανής ενώ ανέφερε ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του γιατί ντρέπεται. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μεγαλώνει μόνος του τον γιο του γιατί η σύντροφος και μητέρα του παιδιού τους εγκατέλειψε.

Δείτε όλη του την συνέντευξη

“Είμαι αθώος”

Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε ότι είναι αθώος. Όπως ανεφέρε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες. “Δεν ξέρω τον έναν καθόλου” τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως “ψηλός” της συμμορίας είναι φίλος του.

Αυτοί είναι ο “ψηλός”, ο “κοντός” και ο “χοντρός” που λήστευαν καταστήματα [pics, vid]

Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε ότι “δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος γιατί έπαιρνα ναρκωτικά”. 

Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία “τραβήχτηκε”, πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις

“Δεν ήμουν και δεν είμαι ο τσιλιαδόρος της συμμορίας”

Ο Ανδρέας Τουρνάς αναφέρθηκε στον φίλο του, τον “ψηλό” ο οποίος είναι βουλγαρικής καταγωγής, λέγοντας πως στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα Παύλος Αποστολόπουλος. “Έτσι δηλώνει εδώ. Δεν λέει Παυέλ, λέει Παύλος. Τον άλλον, τον “κοντό” ίσως να τον ξέρω φατσικά επειδή μένουμε γύρω γύρω. Δεν τον ξέρω γενικά”.

“Δεν είμαι και δεν ήμουν (ο τσιλιαδόρος της συμμορίας). Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια. Κάποια μέρα είχα οικονομική ανάγκη επειδή ήμουν άνεργος μήνες και είχα χάσει τη δουλειά μου, μου είπε ο κος Αποστολόπουλος θα πάμε κάπου, θα κάτσεις εκεί, θα πεταχτώ σε μια δουλίτσα που θέλω, και θα γυρίσω αλλά  δεν μπορείς να έρθεις μαζί μου. Αντιλήφθηκα ότι πήγε να κάνει παράνομη πράξη δεν είμαι χαζός. Η ανάγκη με έκανε να πάω. Δεν πήρα καμία βοήθεια. Και άλλη μια φορά που μου είπε έλα να με πάρεις από το Περιστέρι. Μου ήρθε ιδρωμένος σε ένα στενάκι και προφανώς πάλι θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου, δεν θα τον πρόδιδα» είπε μεταξύ άλλων.

Ο ψηλός, ο κοντός ο χοντρός και οι… πατερίτσες! Η σκληρή συμμορία και το μοιραίο λάθος

Ο Ανδρέας αφού εξομολογήθηκε όσα ήθελε να πει… για εκείνον και την δική του υπόθεση κάλεσε όποιον ήξερε να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή και να μιλήσει.

Δείτε ολόκληρη την εξομολόγηση του Αντρέα

Τι δήλωσε η αδελφή του

Η αδελφή του φερόμενου ληστή επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Ανδρέα Τουρνά, τονίζοντας ότι είναι πέντε αδέλφια και είναι ο μόνος με παραβατική συμπεριφορά. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι γονείς τους φταίνε που ο κατηγορούμενος ως χοντρός της συμμορίας είχε μπλεξίματα, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν μιλάει με τον αδελφό του.

Δείτε όλα όσα είπε η αδελφή του

Δείτε την στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως “χοντρού”

Πηγή: Tatiana Live 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις