Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Tlive – Πάτρα: Οι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας σε ζωγραφιά – Τι ερευνά η ανακρίτρια

Αποκάλυψη Tlive – Πάτρα: Οι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας σε ζωγραφιά – Τι ερευνά η ανακρίτρια

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει κάποιες από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022.

Τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει η ανακρίτρια και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία, καθώς παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Σε μία από αυτές της ζωγραφιές, υπάρχει μία φράση 8 λέξεων που είχε γράψει η άτυχη 9χρονη και γι’ αυτήν έχει κληθεί ειδική παιδοψυχολόγος όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, η οποία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ακόμα η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες (;).  Μέσα στο πλαίσιο το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Δύο από τις μορφές φαίνεται να μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι φωτοστέφανα. Δεν πρόκειται για τις μουτζουρωμένες μορφές, αλλά για τις άλλες δύο. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις