Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο “ΙΟΝΙΣ”! Αναχώρησε από τον Πειραιά

Στις 4 το απόγευμα αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΙΟΝΙΣ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ΙΟΝΙΣ το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη εν πλω στην αριστερή κύρια κύρια μηχανή και είχε επιστρέψει στον Πειραιά. Στο πλοίο έγινε αποκατάσταση της βλάβης και μετά από την προσκόμιση βεβαιωτικού καλής αξιοπλοΐας αναχώρησε για Κύθηρα και Κίσσαμο.

Στο ΙΟΝΙΣ επιβαίνουν 70 επιβάτες, 33 μέλη πλήρωμα, 13 ΙΧ οχήματα, 4 φορτηγά και δύο δίκυκλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τον 21χρονο Νικήτα λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί στο Ηράκλειο - «Δικαιολογούσε τη συμπεριφορά του 54χρονου, δεν πίστευε ότι θα του κάνει κακό»
Λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός, ο Νικήτας επισκέφτηκε το συνεργείου φίλου του , σε πλάνα από το οποίο φαίνεται χαρούμενος να χορεύει χωρίς να έχει ιδέα για το ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές
Ο 21χρονος Νικήτας