Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Απόκριες στην Τεχνόπολη!

Απόκριες

Αν δεν ξέρετε ακόμα τι να κάνετε τις Απόκριες, τότε η Τεχνόπολη σας δίνει τη λύση! Χορός και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους σε αποκριάτικη διάθεση!

Οι Απόκριες πλησιάζουν! Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων θα μεταμορφωθεί και θα αποκτήσει την πιο… αποκριάτικη όψη! Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο εορταστική και παιχνιδιάρικη από ποτέ. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν πλήθος δράσεων.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων τις Απόκριες στην Τεχνόπολη

Δράσεις που θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την εκφραστικότητα: facepainting, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, χορός, παραστάσεις θα μας φέρουν πιο κοντά στην τέχνη μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού!

Στην Κεντρική Αυλή τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς και μία μετακινούμενη διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας δημιουργεί την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα. Στους Νέους Φούρνους φτιάχνουμε τις στολές μας σε ένα διασκεδαστικό εικαστικό εργαστήρι και είμαστε έτοιμοι για πάρτι!

Στο INNOVATHENS Powered by Samsung – Αεριοφυλάκιο 2, οι λίγο μεγαλύτεροι θα φτιάξουν τα κοστούμια των ηρώων που αγαπάμε πιο πολύ και θα γιορτάσουμε όπως ταιριάζει σε μία τέτοια Κυριακή. Στη συνέχεια, οι μικρότεροι, θα φτιάξουμε χαρτ…όψαρα και όσα άλλα ζώα θα θέλαμε να δούμε να ακολουθούν τους αγαπημένους σε όλους μας χαρταετούς.

Οι Δεξαμενές Καθαρισμού θα μεταμορφωθούν σε… disco και ένα ξέφρενο μουσικοχορευτικό ταξίδι θα παντρέψει την τέχνη με την ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με μία μοναδική θεατρική παράσταση στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο όπου ένα ξωτικό θα μεταμορφώσει τον Καραγκιόζη και όλους τους φίλους του σε… ζώα.

Κι επειδή το πνεύμα της Κυριακής αυτής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ιδιαίτερα εορταστικό, για τους λιλιπούτειους φίλους μας η είσοδος στην έκθεση 160 χρόνια made in Greece. Βιομηχανία, Πρωτοπορία, Καινοτομία θα είναι ελεύθερη!

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις