Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απολογείται η «Αυγή» για το μακάβριο σχόλιο για τον κορονοϊό – Οργή της ΝΔ

Αυγή

Ένα… εκτός τόπου και χρόνου σχόλιο που συνόδευσε θέμα το οποίο αναρτήθηκε από την εφημερίδα Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση στο Twitter, προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις.

Την είδηση για τους νέους τάφους που ανοίγουν στις Σέρρες, ούτως ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούν οι θάνατοι λόγω Covid, συμπλήρωνε η Αυγή με την εξής φράση: «Ίσως χρειαστούν κι άλλοι.».

Δείτε το σχόλιο που έκανε η Αυγή

Αυγή

Μετά από τις αντιδράσεις, η Αυγή αφού πρώτα η εφημερίδα «κατέβασε» το θέμα, επιχείρησε να απολογηθεί, λέγοντας: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

Δείτε το tweet

ΝΔ: Δεν σέβονται ούτε τον πόνο των ανθρώπων μπροστά στον θάνατο

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία επισημαίνει: «Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις