Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απολογείται ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών

Απολογείται ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών

Για τρεις κακουργηματικές κατηγορίες και για μία πλημμεληματική θα απολογηθεί σήμερα ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, έξι και οκτώ ετών.

Σε βάρος του τραυματιοφορέα ο οποίος εργαζόταν επί σχεδόν τρεις δεκαετίες στο νοσοκομείο υπήρξαν καταγγελίες ιατρών πως ασέλγησε σε βάρος των δυο κοριτσιών τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 61χρόνος κατηγορούμενος πλέον φέρεται να θώπευσε τα δύο ανήλικα κορίτσια ενώ βρισκόταν σε νάρκωση ενώ μάλιστα το ένα εκ των δύο μετά εμφάνισε αιμορραγία.

Οι καταγγελίες των ιατρών προκάλεσαν τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης ενώ μετά από δημοσιεύματα που αναφερόταν στην υπόθεση διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα.

Μετά την ολοκλήρωση της ερευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή,της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο τραυματιοφορέας ,ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπιτί του, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από τον ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις