Ελλάδα

Απολογία Πισπιρίγκου: Νέες αιχμές κατά Ηλιάδη από την κατηγορούμενη – «Μέλημά μας ήταν η Τζωρτζίνα μου να σταθεί στα πόδια της»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με νέες αιχμές κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη ξεκίνησε την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Στην αρχή της απολογίας της η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγόρησε τον Ανδρέα Ηλιάδη πως έδινε μηνύματα εκτός δικογραφίας σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα διαδικαστικά της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στο σπίτι, πως της άλεθε το φαγητό, τί ετρωγε το παιδί, πόσες φορές έκανε φυσιοθεραπεία, κτλπ., η Πισπιρίγκου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Τζωρτζίνα μου όσο ήταν στο σπίτι, της συμπεριφερόμασταν κανονικά».

«Της δίναμε εντολές για να εκτελέσει. Σε μια εντολή σήκωσε το δάχτυλό της, το τράβηξα βίντεο και το έστειλα στον μπαμπά της και στον κ. Ηλιάδη, αν θυμάμαι καλά», είπε.

Και τόνισε: «Το μέλημά μας και η ευχή μας ήταν να σταθεί στα πόδια της, να μιλήσει να κάνει αυτά που έκανε πριν την τετραπληγία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο 41χρονος οδηγείται στην ανακρίτρια στην Καλαμάτα - «Όταν ήταν έγκυος η Βασιλική την χτύπαγε στην κοιλιά και είχε χάσει δύο παιδιά»
Με συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο δράστης της γυναικοκτονίας οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Συγκλονίζει η θεία της 39χρονης Βασιλικής
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
20
Απολογείται σήμερα ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννακό, τα παιδιά τους γνωρίζουν μόνο ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα, παραμένουν στο νοσοκομείο για φιλοξενία λόγω έλλειψης δομής. Ανοιχτό το σενάριο να πάρουν την επιμέλεια οι γονείς του δράστη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος δράστης – «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
6
Πανελλήνιες 2026: Στα μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται και σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης δίνουν σήμερα οι υποψήφιοι - Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026
Πανελλήνιες