Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Απολύεται άμεσα ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια στα ΕΠΑΛ

Απολύεται άμεσα ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια στα ΕΠΑΛ

Απολύεται άμεσα ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής, με τις σοκαριστικές εικόνες να έρχονται χθες Παρασκευή (3.12.2021) στη δημοσιότητα.

Η υπόθεση του καθηγητή που χτύπησε μαθήτρια στα ΕΠΑΛ έφτασε μέχρι το υπουργείο Παιδείας, με τη Νίκη Κεραμέως να ζητά να την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, για να αποδοθούν και οι προβλεπόμενες κυρώσεις στον εκπαιδευτικό.

Για την υπόθεση συνεδρίαση το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που έγινε δεκτό. Έτσι υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται άμεσα ο καθηγητής.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, φαίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της να του ορμούν για να τον σταματήσουν.

Μάλιστα, ο καθηγητής εμφανίζεται να επιτίθεται δύο φορές στην κοπέλα. Μία με ένα χαστούκι και μία ακόμη όσο η κοπέλα βρισκόταν στο πάτωμα, την οποία πέταξε εκεί, τραβώντας τα μαλλιά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ακολούθησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο, με άλλους καθηγητές να φυγαδεύουν τον συνάδελφό τους σε αίθουσα ώστε να γλυτώσει από τους μαινόμενους μαθητές.

Μετά το περιστατικό, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

Ο καθηγητής συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, πριν γίνει γνωστή η απόλυσή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις