Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί 2019: Ανακοινώνονται σήμερα (12/07) στο eetaa.gr

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί 2019: Ανακοινώνονται σήμερα (12/07) στο eetaa.gr

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019-2020.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 2019. Η ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα γίνει στο eetaa.gr. Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 28 Ιουλίου, προκειμένου στο διάστημα που μεσολαβεί να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να καταθέσουν τις τυχόν ενστάσεις τους για το αποτέλεσμα.

ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί 2019: Διευκρινίσεις από την ΕΕΤΑΑ

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, αντικείμενο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» αποτελεί η παροχή, στα τέκνα των ωφελούμενων της δράσης, θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία σε αντίστοιχες Δομές Φορέων.

Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις