Ελλάδα

Απροετοίμαστα τα νοσοκομεία για την πλημμύρα! Αδιάβαστος ο υπουργός

Η πλημμύρα που έπνιξε το Λεκανοπέδιο της Αττικής δε θα μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτα και τα νοσοκομεία. Κατά τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρένζτο όμως, δεν κατεγράφη κανένα περιστατικό.

Τα χειμαρρώδη νερά της πλημμύρας που έπληξε την Αττική δεν άφησαν φυσικά ανεπηρέαστα και τα δημόσια νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, υπόγεια πλημμύρισαν στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας “Γ.Γεννηματάς” ενώ και στο διπλανό “Σωτηρία” τα νερά μπήκαν κυρίως σε χώρους με κατηφορική κλήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντία Δημογλίδου για τα επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Κάποιοι ήθελαν να δουν εικόνες να ανοίγουν το κεφάλι του υπουργού, τραυματίστηκαν αστυνομικοί
«Ήθελαν να επιτεθούν στον υπουργό και να μην του επιτρέψουν την είσοδο στο νοσοκομείο, η αστυνομία είναι εκεί για να προστατεύσει κάθε άνθρωπο»
Επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας 25
Στο «μικροσκόπιο» και άλλα πρόσωπα για την έκρηξη στη Βιολάντα - Ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε πως έμαθε με καθυστέρηση για την οσμή
Υποστήριξε πως δεν γνώριζε τον κίνδυνο και άφηνε τα παιδιά του να παίζουν στον χώρο - Στις φυλακές των Τρικάλων μεταφέρθηκε μετά την απολογία του - Τα έγγραφα ντοκουμέντα που τον «καίνε»
Εργοστάσιο