Δευτέρα, 15 Απρ.
24oC Αθήνα

Αράχωβα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με άνδρα σε απόσταση αναπνοής από το χάσκι το βράδυ της επίθεσης

Αράχωβα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με άνδρα σε απόσταση αναπνοής από το χάσκι το βράδυ της επίθεσης

Φωτογραφίες ντοκουμέντο φαίνεται να έχει προσκομίσει στις αρμόδιες Αρχές η πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι, η οποία – όπως υποστηρίζει – είναι τραβηγμένη από κάμερα καταστήματος στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, όταν και προκλήθηκαν τα θανάσιμα τραύματα στον Όλιβερ.

Όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες που παρουσιάζει το newsit.gr, ένας άντρας ντυμένος με μαύρα ρούχα περπατά σε πολύ κοντινή απόσταση από το χάσκι.

Ο άντρας φοράει κουκούλα, έχει περασμένη φωτογραφική μηχανή στον λαιμό του και κρατάει μια ομπρέλα, με το βλέμμα στραμμένο προς το χάσκι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη (14.12.23) η δικηγόρος του ιδιοκτήτη, Ανθούλα Ανάσογλου μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση, αποκάλυψε πως η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει αλλά από φωτογραφίες, παρά το γεγονός πως ζητήθηκε εκταφή του σκυλιού, καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση.

«Δεν υπάρχει ζήτημα ευθύνης του ιδιοκτήτη. Χθες μετέβηκα στο Α.Τ Διστόμου και έθεσα ερωτήματα στον κ. εισαγγελέα, διότι πληροφορήθηκα πως η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει αλλά από φωτογραφίες. Παραγγέλθηκε η εκταφή του ζώου και απεφάνθει πως η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει με φωτογραφίες και βάσει όλων των εργαστηριακών ελέγχων που έχουν γίνει. Μπορεί να ζητήσω και εξαίρεση του συγκεκριμένου πραγματογνώμονα. Θα θέσουμε τεχνική σύμβουλο και σήμερα θα καταθέσω όνομα καθηγήτριας του ΑΠΘ που θα συνδράμει», είπε αρχικά.

«Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες, οι οποίες είναι στο χρονικό διάστημα που φοβόμαστε και δείχνουν τον σκύλο με συγκεκριμένο άτομο. Από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο. Μετά από τόσο καιρό άρχισαν οι άνθρωποι της Αράχωβας να μιλάνε.

Όλοι για τον Μιχάλη και το ζώο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Υπήρχε αρνητική στάση αρχικά από τους κατοίκους. Δεν σημαίνει πως ήταν κάτοικος Αράχωβας, μπορεί να είναι περαστικός(σ.σ ο δράστης). Ο εντολέας μου είναι σοκαρισμένος», κατέληξε η ίδια. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις